SCHILDKLIER BIJ DE KAT

Functie van de schildklier

De schildklier is een klein orgaan dat zich vlak onder het strottenhoofd bevindt. De schildklier is verantwoordelijk voor de aanmaak van schildklierhormonen. Deze T3 en T4 hormonen zijn van essentieel belang voor een goede groei, de ontwikkeling van het zenuwstelsel en de stofwisseling.

De stofwisseling is één van de belangrijkste processen van het lichaam. De stofwisseling zorgt er onder andere voor dat voedsel en water goed door het lichaam worden opgenomen zodat het lichaam hier snel en efficiënt energie uit vrijmaken kan. Ook regelt de stofwisseling dat bouwstoffen en energie effectief en doelmatig worden aangesproken als bron voor allerlei andere belangrijke processen in het lichaam. Daarnaast is de stofwisseling verantwoordelijk voor de verwerking van afvalstoffen en zorgt dat een overschot aan opbouwstoffen afgescheiden wordt.

Met andere woorden, een gezonde stofwisseling vormt de basis voor een gezonde kat. Daarom is het belangrijk dat de schildklier goed in balans is en zijn taak goed uitvoert. Een kat met een goede stofwisseling is vitaal, heeft een mooie en volle vacht, een normale stoelgang, vertoont normaal drinkgedrag en heeft een normaal lichaamsgewicht. Bovendien bevordert een gezonde stofwisseling innerlijke rust en geestelijke stabiliteit.

SWS: GOED VOOR DE SCHILDKLIER VAN DE KAT

SWS is een aanvullend diervoeder. SWS ondersteunt de schildklier en levert een bijdrage aan een normale werking van de schildklier. SWS bevat Jodium, deze stof draagt bij tot een normale productie van schildklierhormonen en tot een normale werking van de schildklier. Jodium is daarnaast essentieel voor de productie van schildklierhormonen.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de SWS.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten SWS hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel SWS, 90 tabl. 300 mg  € 24,30
Bestel dit artikel SWS, 180 tabl. 300 mg  € 44,40

SWS = Trade mark (merknaam)

SWS is een aanvullend diervoeder. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling SWS: Kalium phosphoricum, Kalium sulfuricum, Kalium jodatum en Manganum sulfuricum. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Dosering SWS: eventueel oplossen in water en mengen met voedsel.

kleine kat: tweemaal daags 1 tablet.
grote kat: tweemaal daags 2 tabletten.

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

   
300 mg tablet
   


KLANTENREACTIES SWS (scrollen naar beneden)