SCHILDKLIER BIJ DE HOND

Functie van de schildklier

De schildklier is een klein orgaan dat zich vlak onder het strottenhoofd bevindt. De schildklier is verantwoordelijk voor de aanmaak van schildklierhormonen. Deze T3 en T4 hormonen zijn van essentieel belang voor een goede groei, de ontwikkeling van het zenuwstelsel en de stofwisseling.

De stofwisseling is één van de belangrijkste processen van het lichaam. De stofwisseling zorgt er onder andere voor dat voedsel en water goed door het lichaam worden opgenomen zodat het lichaam hier snel en efficiënt energie uit vrijmaken kan. Ook regelt de stofwisseling dat bouwstoffen en energie effectief en doelmatig worden aangesproken als bron voor allerlei andere belangrijke processen in het lichaam. Daarnaast is de stofwisseling verantwoordelijk voor de verwerking van afvalstoffen en zorgt dat een overschot aan opbouwstoffen afgescheiden wordt.

Met andere woorden, een gezonde stofwisseling is van essentieel belang voor de gezondheid van uw hond. Daarom is het belangrijk dat de schildklier goed in balans is en zijn taak goed uitvoert. Een hond met een gezonde stofwisseling is vitaal en actief, heeft een goede lichaamstemperatuur, een mooie en volle vacht, een goede huidskleur en een stabiel lichaamsgewicht.

TWS: GOED VOOR DE SCHILDKLIER VAN DE HOND

TWS is een aanvullend diervoeder. TWS ondersteunt de schildklier en levert een bijdrage aan een normale werking van de schildklier. TWS bevat Jodium en Seleen, deze stoffen dragen bij tot een normale en stabiele productie van schildklierhormonen en tot een normale en stabiele werking van de schildklier. Seleen is daarnaast essentieel voor de productie van schildklierhormonen.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de TWS.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten TWS hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel TWS, 90 tabl. 300 mg  € 24,60
Bestel dit artikel TWS, 180 tabl. 300 mg  € 44,70

TWS = Trade mark (merknaam)

TWS is een aanvullend diervoeder. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling TWS: Kalium phosphoricum, Kalium sulfuricum, Kalium bromatum en Manganum sulfuricum. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Dosering TWS: eventueel oplossen in water en mengen met voedsel.

kleine hond: tweemaal daags 1 tablet.
middelgrote hond: tweemaal daags 2 tabletten.
grote hond: tweemaal daags 3 tabletten.

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

   
300 mg tablet
   


KLANTENREACTIES TWS (scrollen naar beneden)